Anatomische hoofdstellen op maat

Een nieuwe kijk op hoofdstellen; een anatomisch hoofdstel dat kan worden aangepast aan het paard en volledig naar eigen smaak kan worden samengesteld.

Optimale pasvorm

Anatomisch hoofdstel

De hoofdstellen zijn passend te maken naar de vorm van het hoofd en ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit zacht leer. De verschillende kopstukken zijn uitgesneden achter de oren voor een optimale pasvorm en daarnaast bestaan ze uit één stuk, dus er zijn geen losse riempjes of gespen achter de oren.

De bakstukken van het bit, de neus- en de keelriem zijn aan beide kanten verstelbaar, waardoor het altijd symmetrisch te maken is en de drukverdeling gelijkmatig blijft.

De diverse neusriemen zijn allemaal uitgesneden bij de bitringen, om meer ruimte te creëren bij het bit en de wangen van het paard.

En de fraaie frontriemen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, afhankelijk van de breedte van het hoofd van je paard.

Mooi en comfortabel

De optimale pasvorm maakt een anatomisch hoofdstel comfortabel in gebruik en een lust voor het oog. Rond of plat, lak of wit onderlegd, met verschillende maten en kleuren steentjes; het kan allemaal.

Meer info?

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in.